אורין ג'ולי לפי התיאוריה הדרמטורגית של גופמן.
התיאוריה הדרמטורגית של גופמן מציעה אופן לפרשנות של אינטראקציה חברתית. לטענתו של גופמן, סיטואציה נוצרת מתוך ניסיון של כל אחד מהצדדים לשכנע את האחרים בהגדרת המצב בהתאם לאינטרסים בהם אוחז: לכל צד באינטראקציה עשוי להיות מניע שונה על פיו הוא מנסה ליצור ולנהל את הרושם המיטבי. הכתבה במגזין "את" הפונה לקהל הנשי, מציגה את דוגמנית הנשק אורין ג'ולי אשר מתראיינת ומציגה את האג'נדה שלה, במסגרתה כל אישה צריכה להחזיק בנשק כדי להיות מסוגלת להגן על עצמה.
כבר מראשיתה של הכתבה, מצטיירת תמונת מצב עגומה באשר לביטחונן של נשים בישראל. אורין ג'ולי פותחת את הריאיון באזכור מקרה הרצח של אסתר הורגן בצפון השומרון.
חברת "אלביט" ואופן הייצור הקפיטליסטי של מרקס ואנגלס
הכתבה ב"דה-מרקר" נוגעת לסכסוך עבודה ולאחת השביתות הגדולות ביותר בתחום ההיי-טק. עניינה של השביתה אשר גררה אחריה הצטרפות של חברות וארגוני עובדים, הוא זכויות העובדים ויחס ההנהלה כלפיהם. לפי "המניפסט הקומוניסטי", התיאוריה של מרקס ואנגלס בנוגע לאופן הייצור הקפיטליסטי, ישנו קונפליקט מתמיד בין שני כוחות בעלי אינטרסים מנוגדים: בעלי אמצעי הייצור ומעמד הפועלים התלוי באמצעי היצור ולפיכך בבעליהם. ואמנם מדובר בעובדי היי-טק ולא לפועלים כלשונם, אך נראה כי יחסי הכוחות עליהם עמדו אנגלס ומרקס בתיאוריה שלהם מתקיימים גם כאן. כך, החברה היא כמערכת דינאמית של מאבקי כח בין מעמדות שונים על משאבים כלכליים וחומריים.