יעילות צייד קבוצתי לעומת צייד של יחיד

מזהה: 875
מאמר חם

מונח שיחור מזון מתייחס למאפיינים שונים של השגת מזון בקרב בעלי חיים כגון ציד, חיפוש צמחים אכילים וכד' (ברנע, 2004). בעבודה זאת נתמקד בהתנהגות של ציד, ובאופן ספציפי, בהתנהגות של ציד בקבוצות לעומת ציד ביחידות. כאשר מסתכלים על התנהגות של ציד, ניתן לזהות בעלי חיים כגון אריות וזאבים אשר פועלים בשיתוף פעולה על מנת להשיג מזון (Packer, Scheel & Pusey, 1990; Muro, Escobedo, Spector & Coppinger, 2011 ) ולעומת זאת, בעלי חיים אחרים כגון טיגריסים וקרוביהם, צדים בצורה יחידנית (Karanth & Sunquist, 2000). נהוג להתייחס לארבעה גורמים אשר משפיעים על האופן שבו בעלי חיים משיגים את מזונם. גורמים אלו הם גורמים חיצוניים, גורמים פנימיים, גורמים פילוגנטיים וגורמים אפיגנטיים. בעבודה זאת, לא נתייחס לאחרונים. 
העבודה כוללת:
תקציר
מבוא
תיאוריות
סיכום ומסקנות
מקורות

 

190.00 ₪
סוג עבודה:
סמינריון
סוג מחקר:
עיוני
תגיות:
פסיכולוגיה
שנת הגשה:
2017
מספר מילים:
3019
היקף עמודים:
10
מספר מקורות:
11
בקשתך בביצוע....
הקפאת מאמרים - הסבר
לקוח שמעוניין למנוע מכירת עבודה ללקוחות אחרים, יכול לבצע זאת באמצעות הקפאת עבודה לפרק זמן מוגבל. כל מוצר דיגיטלי שנמכר מוקפא מידית ל-48 שעות ללא תשלום. בחלוף 48 שעות, ובמידה ולא רכשת הקפאה נוספת, המוצר הדיגיטלי יהיה זמין לרכישה על ידי משתמשים אחרים, לרבות אפשרויות הקפאה. לכןיש לקחת בחשבון שייתכן שלאחר סיום תקופת ההקפאה, המוצר לא יהיה זמין להקפאה נוספת משום שנרכש על ידי לקוחות אחרים ואף הוקפא על ידם לפרקי זמן ארוכים.

לא ניתן לרכוש מוצרים שהם בתקופת ההקפאה.